Turkish English

YÖNETİM KURULU BAŞKANI HARUN HALICI 18 MART ÇANAKKALE ZAFERLERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıldönümü dolayısıyla Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun HALICI bir mesaj yayınladı.
Harun HALICI Mesajında;
  “Şanlı Tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Çanakkale Zaferi Milli Birlik ve Beraberliğimizin ve bu mücadelede yaşananlar..,
 Türk Milletinin Savaşta dahi insani duygularını yitirmeyen, düşmanına dahi dostça muamele eden, Milletimizin bu insani hasletlerini tüm dünyaya gösteren bir zafer olması sebebi ile,Türk ve Dünya Tarihinde ders niteliğinde nadir yaşanacak güzel örneklerinden biridir. ”
  18 Mart 1915 tarihinde elde edilen bu haklı zafer, bu Milletin zor zamanlarında nasıl tek vücut olabileceğinin, eşsiz vatan sevgisi ve fedakarlık duygularının ne derece yüksek olduğunun bir kanıtıdır.
  Çanakkale’de yazılan bu şanlı destan ve zaferler gelecek nesillere de ders ve örnek alınacak bir direniş olması sebebi ile çok özel bir öneme sahiptir. 
  Bu duygu ve düşünceler ile Çanakkale Şehitlerimizi ve Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü İstiklal ve İstikbalimizin teminatı için canlarını veren tüm Şehitlerimizi Rahmet,Gazilerimizi Minnet, Şükran ve Saygı ile anıyorum.”
Harun HALICI
Yönetim Kurulu Başkanı