Turkish English

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ, ANAYASA KOMİSYON BAŞKANI BEKİR BOZDAĞ, BORSAMIZI ZİYARET ETTİ

  AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ, ANAYASA KOMİSYON BAŞKANI BEKİR BOZDAĞ, BORSAMIZI ZİYARET ETTİ. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili, Adalet Komisyon Başkanı Bekir Bozdağ, Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, Yenipazar Belediye Başkanı Cem Eser, Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve Parti Yöneticileri, Borsamız Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı; “Sayın Bakanımızın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Halıcı: “Sayın Bakanımıza Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak, beş ilçenin bünyemize bağlanmasını talep ettik. Nasıl ki Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası (Boğazlıyan, Sarıkaya, Çandır, Çayıralan,Yenifakılı ilçelerine hizmet veriyor, Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak bu ilçelere de hizmet etmeye ve vermeye hazırız, her türlü altyapımız hazır. Bunun gerçekleşebilmesi için de Bakanlar Kurulu kararı gerekiyor. Sayın Bakanımızdan bu konuda bizlere yardımcı olmasını talep ettik” dedi.

Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ise ziyarette şu ifadelere yer verdi. 
Boğazlıyan Ticaret Borsası Türkiye’ nin en büyük 20 borsasından bir tanesi. Bölge ekonomisi için çok önemli bir yere sahip. Çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Beş ilçenin Boğazlıyan’a bağlanması ile ilgili konunun ayrıca takipçisi olacağım dedi. 
Daha sonra Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’a, Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı teşekkür plaketi takdim etti. 
Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a, Boğazlıyan Ticaret Borsası’na katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.