Turkish English

ÜYELERİMİZLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİK

Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, üye ve Borsa çalışanlarıyla iftar sofrasında buluştu. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birisinin daha gerçekleştiği sofrada konuşan Başkan Halıcı, " Bizleri ayak tutan en önemli unsur aile yapımızdır. Aile yapısını temelini sevgi ve saygı oluşturur. Birlik, beraberlik ve dayanışma oluşturur" dedi.
Boğazlıyan ilçesinin en köklü kuruluşlarından birisi olan ve ilçenin lokomotif rolünü üstlenen Ticaret Borsası üyeleri ve çalışanları, Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı'nın verdiği iftar yemeğinde biraraya geldi.
Boğazlıyan Şeker Fabrikası sosyal tesislerinde, birlik ve beraberliğin ayyuka çıktığı iftar yemeğinde buluşan üye ve çalışanlar hem sohbet etme imkanı, hem de Borsa'nın hedefleriyle ilgili görüş alışverişi imkanı buldu.
Misafirlerini kapıda karşılayan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, katılımlarından dolayı üye ve çalışanlara ayrı ayrı teşekkür etti.
Ticaret Borsası Başkanı Halıcı iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmasında, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının tüm İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunun altını çizen Borsa Başkanı Halıcı “Bizleri ayak tutan en önemli unsur aile yapımızdır. Aile yapısını temelini sevgi ve saygı oluşturur. Birlik, beraberlik ve dayanışma oluşturur. İnşallah bugünlerde ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu günlerdir. Cenab-ı Allah bu birliğimizi, bu düzenimizi ve bu güzelliğimizi bozmasın. Bu vesileyle hepinizin Ramazan ayını ve gelecek olan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.