Turkish English

TOBB YÖNETİM KURULUNDAN BORSAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı(KAYSO), Mehmet Büyüksimitci, Boğazlıyan Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.
Boğazlıyan Ticaret Borsası yönetim binasından gerçekleşen ziyarette, KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu, Genel Sekreter Ali Ayık ve borsa üyeleri yer aldı. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı(KAYSO), Mehmet Büyüksimitci, Boğazlıyan Ticaret Borsası ziyaretinde, “Sizleri Genel Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun selamını getirdim. Borsaların başta üyeleri olmak üzere bulundukları şehirlere, ilçelere ve ülkeye faydalı olmak için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Büyüksimitci, “ben inanıyorum ki el birliği ile gönül birliği ile çok güzel çalışmalara imza atacağız. “Türkiye´deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 365 oda ve borsasıyla büyük bir ailedir. Oda ve borsalarımızın birlik ve beraberliğine çok önem veriyoruz. Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı(KAYSO), Mehmet Büyüksimitci ve heyetine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kendilerini Borsamızda misafir etmekten çok mutlu olduk. 
Halıcı; “İlçemizin ekonomik yapısı, tarımsal faaliyetlerinin durumu hakkında bilgiler verdik. Tüccar ve üreticilerimizin talep ve beklentilerini belirttik. İlçemize Havyan Pazarı, Fen Lisesi talebimizi kendilerine ilettik. Ben ziyaretlerinden dolayı sayın misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.