Turkish English

TİCARET BORSASI’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

 Boğazlıyan Ticaret Borsası 365 oda ve borsaya örnek bir alıma imza attı.
Boğazlıyan Ticaret Borsası TOBB ETÜ Üniversite mezunu bir öğrenciyi istihdam ederek, örnek bir davranış sergilemiş oldu.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı; “1 Temmuz 2003 tarihinde kurulan, Dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında yer alan, En Genç Türk Üniversitesi ünvanını elinde bulunduran, üst birliğimize bağlı, TOBB ETÜ (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi) mezunu hemşehrimiz Vural Yeşil kardeşimizi bünyemize katmış bulunmaktayız. Kendisi Borsamızın Akreditasyon Sorumlusu olarak görev yapacak. TOBB ETÜ’nün yetiştirdiği, bölümünü ikincilikle bitirmiş başarılı kardeşimize görevinde başarılar diliyorum. İstihdam seferberliği kapsamında bu davranışımızın da diğer oda ve borsalara örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.
TOBB rozetini Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Halıcı’nın taktığı, Vural Yeşil ise; TOBB ETU Uluslararası Girişimcilik Bölümü mezunuyum. Uluslararası Girişimcilik Bölümünü ikincilik ile bitirdim.
Aynı zamanda Moskova Devlet Üniversitesinde 9 ay ortak Eğitim programı kapsamında eğitim gördüm. Öğrenciliğimiz boyunca üniversitemiz bize çok büyük vizyon kattı. Bu bilgi ve tecrübelere dayanarak borsamızı en iyi şekilde temsil edeceğim. Tekrardan bana bu fırsatı tanıdıkları ve TOBB ailesi ile çalışacağım için mutluyum. Yönetim Kurulu Başkanımız ve üyelerine teşekkür ederim.