Turkish English

BOĞAZLIYAN TİCARET BORSASI SEÇİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Başkanı Harun Halıcı; Üyelerine göstermiş oldukları ilgi nedeniyle teşekkür ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreç içerisinde de hakkaniyet ölçüleri ve doğruluktan taviz vermeden üyelere ve Boğazlıyan’a hep birlikte hizmet etmek için mesai kavramından uzak bir şekilde çalışacaklarını söyleyerek, yeni dönemin Üyelerimize ve İlçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı seçim sonrası yaptığı açıklamada, “Ticaret Borsası olarak seçimli genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Hayırlısıyla bundan sonra dört sene boyunca üyelerimize Boğazlıyanımıza hizmet etmek için arkadaşımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum, Allah utandırmasın.” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Halıcı konuşmasını şöyle sürdürdü: 
Değerli üyelerimiz!
Çok kıymetli arkadaşlarım!
Sevgili dostlarım!
Sizlerin güven ve teveccühü ile bir kere daha bu onur ve sevinci yaşamaktayız. Her birinize tek tek teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.

Geçtiğimiz dönem yöneticiliğini yaptığımız Boğazlıyan için katmadeğer üreten Ticaret Borsamız, gücünü de güvenini de sizin gibi her biri birer değer olan üyelerinden almaktadır. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gücümüzü sizden almaya devam edeceğiz. Sizden aldıklarımızla yol haritamızı belirleyecek ve enerjimizi yine sizler için harcayacağız.

Seçimimiz oldu, bitti. Bizler, demokrasinin en sağlam örneğini ortaya koyarak, demokratik ortamda tercihlerimizi oyladık. Sandık açıldıktan sonra rekabet de, yarış da bitmiş, birlik, beraberlik ve dostluk başlamıştır. Biz, seçimleri rekabet ya da mücadele olarak görmüyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Hizmet yarışıdır.

Önümüzde sayfaları hiç açılmamış bir dönem durmaktadır. Bu yeni dönemin eşiğinde, sizlerle beraber coşku doluyuz. Bu yeni dönem için projelerimiz hazır ve yarından tezi yok kolları sıvıyor ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Geride kalan dönemde ve seçim sürecimizde bizlere desteğini esirgemeyen, kar, yağmur, çamur demeden bizlere kapılarını ve gönüllerini açan siz değerli üyelerimize, gönül dostlarımıza, ne kadar teşekkür etsem azdır.

Kıymetli dostlarım

Burada kazanan yada kaybeden diye bir şey yok. Kazanan üyelerimiz ve Boğazlıyandır. Hepinize şükran ve minnetlerimi sunuyor, birlikte yürüyeceğimiz bu yolda Allah yâr ve yardımcımız olsun diliyorum.