BORSADAN EĞİTİME DESTEK

Boğazlıyan Ticaret Borsası tarafından ilçede eğitim gören öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla tablet dağıtıldı.

Boğazlıyan Ticaret Borsası, korona virüs salgını nedeniyle evlerinde uzaktan eğitim görmek isteyen öğrencileri unutmayarak başlattıkları kampanya ile destek çıktı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen proje kapsamında, Boğazlıyan Ticaret Borsası tarafından yine aynı ilçelerde eğitim gören öğrencilere 55 tablet dağıtımı gerçekleşti.

Sivil Toplum Kuruluşları olarak her zaman eğitim camiasının yanında olacaklarını ifade eden Boğazlıyan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, "Bu pandemi süreci öncesinde bizler her yıl TOBB aracılığıyla kırtasiye yardımı yapıyorduk. Tabii, bu uzaktan eğitim süreci içerisinde öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarının olduğunu gördük. Bu kampanyamızda öğrencilerimize bir destek olsun diye bu projeyi gerçekleştirdik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik" dedi.

Borsa olarak eğitimin temeli olan çocukların her daim yanında olacaklarını söyleyen Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı, "Pandemi nedeniyle okullarımızda eğitimin uzaktan yapılması nedeniyle bir çok öğrencimiz uzaktan eğitim alamamıştır. Bu durumda fırsat eşitliğinin sağlanması ve öğrencilerimizin eğitim haklarını kullanabilmeleri için TOBB önderliğinde öğrencilerimize tablet alınması uygun görünmüştür. Bu kapsamda eğitime ulaşamayan öğrencilerimiz için 55 adet tablet öğrencilerimize dağıtılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik" diye konuştu.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği önderliğinde düzenlenen kampanyada emeği geçen Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı’ya teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek ise, " Yaşadığımız pandemi sürecinde öğrencilerimiz eğitimlerine uzaktan olarak evlerinde devam ediyorlar. Tabi bazı öğrencilerimizde uzaktan eğitime katılacak tablet eksiğimiz vardı. Boğazlıyan Ticaret Borsası tarafından yapılan bu desteğe teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.