Borsamızın İhtiyaç Sahiplerine Yardımı

Boğazlıyan Ticaret Borsası her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla ihtiyaç sahibi 666 aileye gıda paketi yardımında bulundu. İhtiyaç sahiplerine Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aracılığıyla ulaşan Boğazlıyan Ticaret Borsası’nın yaptığı çalışmalar sonrasında Ramazan erzak paketleri sahiplerine ulaştırıldı.
Borsa olarak her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çalıştıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı, şunları kaydetti: “Boğazlıyan Ticaret Borsası olarak geleneksel hale gelen Ramazan erzak yardımında maddi durumu olmayan ailelerimizin sofrasında bizimde katkımız olması için gayret göstermekteyiz.
  Yürütülen çalışmalar sonucunda 666 ihtiyaç sahibi aileye, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin aracılığı ile ulaştırıldı. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının harekete geçtiği Ramazan ayında toplumumuzun daha güçlü olarak, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan yardımlaşmanın Borsamız üzerinden gerçekleştiriliyor olması bizleri son derece memnun ediyor. Borsa olarak sosyal sorumluluk bilinciyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her sene yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürmekteyiz. Bizler de Ramazan ayının ruhuna uygun olarak sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her Ramazan ayında bize bu yardımları sunmamızda maddi destek olan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na da sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazanını kutluyor ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını sağlık, mutluluk ve refah içinde geçirmelerini dilerim.” Açıklamasında bulundu.